Reparatii cutii automate Bucuresti

  • Home
  • Reparatii cutii automate Bucuresti

De ce „Reparatii cutii automate de viteze”?

Stim ca totul se leaga de viitor si ca toate lucrurile avanseaza, cum autoturismele au adus o noua imbunatatire de la cutia manuala la cutiile automate, si in prezent vor tinde si mai mult.

Reparatiile la cutiile automate difera de la problema la problema, precum service-ul nostru ofera inspectia tehnica putem localiza si rezolva imediat problema, astfel clienti nostri sunt mereu multumiti

Care sunt preturile pentru reparatia unei cutii automate?

Preturile difera de la autoturism la autoturism sau mai bine zis de la marca autoturismului si mai ales aceast pret poate diferi cel mai des din cauza problemei sau problemelor pe care le reprezinta cutia automata, find astfel de diferente pentru cel mai bun pret puteti suna la service-ul nostru si imediat va vom aloca un timp pentru a veni pentru inspectia gratuita a cutiei de viteze.

 

Daca am o cuite de viteza automata asta inseamna ca trebuie ra o repar mereu ?

Cutia automata este unul din principalele motive ale plecarii de pe loc a masinii dumneavoastra bineinteles, ea trebuie reparata daca exista probleme majore, avem chiar si un articol despre probleme care pot aparea asupra cutiei automate de viteze, probleme in care nu trebuie sa astepti pana cand masia nu mai merge. In cazul nesigurantei noi oferim inspectie gratuita pentru cutiile automate de viteze, asa pentru a afla daca trebuie facuta o reparatie asupra cutiei automate de viteze sau este nevoie doar o intretinere pentu aceasta.

Cutiile automate sunt mai pretentioase decat cele manuale?

Intrebarea asta este una foarte buna, avand in vedere ca la cutiile manuale cel mai des intalnim schimbarea ambreiajului, care nu functioneaza perfect sau este stricat, in general cutiile automate ar fi putin mai pretentioase decat cele manuale. Reparatiile cutiilor manuale s-ar putea sa va para ca ar fi in unele cazuri mai ieftine decat reparatia unei cutii automate de viteze.

 

Bine de stiut

Cutiile automate trebuie intretinute pentru a o mai buna functionare, verificati tabelul de revizie pentru a nu ajunge la o repartie mai severa a cutiei automate.

Daca gasiti scurgeri de lichid in garaj sau pe locul unde ati parcat masina, puneti un carton sub ea si vedeti de unde vin scurgerile sau cel mai sigur veniti la o inspectie gratuita.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Atelierul de Creatii Digitale