Despre Noi

Cutii Automate doreste sa fie site-ul care sa va furnizeze accesul facil si usor la reparatii, service si de ce nu asistenta pentru cutii automate. Suntem in Romania o firma cu colaboratori internationali pentru aducerea pieselor in vederea reparatiei de cutii automate si totodata fiind in Bucuresti colaboram foarte usor cu toata tara. Multa Lume nu stie ca se face asistenta pentru cutii automate si astfel dupa un anumit timp de utilizare aceasta ajunge sa se deterioreze si automat sa se strice, generand pentru dumneavoastra un cost mai mare si mai multi bani si timp pierduti incercand sa o reparati. Acesta este si motivul pentru care noi cei de la CutiiAutomate.ro venim si va rezolvam situatia , sau va oferim consultantasi service pe partea de reparatii cutii automate pentru ca impreuna sa reusim sa facem sa iasa ceva excelent si totodata sa simtiti diferenta atunci cand veti porni cu masina la drum.

Putem spune astfel ca vom face impreuna primii pasi catre o masina mai buna si un cost mai redus pentru ca avand o cutie automata perfect functionala va va ajuta mai mult.
Cutii automate este un service auto aflat in bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani, ce ofera ofera calitate in prestarea serviciilor auto, la cele mai bune preturi. Service-ul vine in ajutorul clientului cu o inspectie gratuita, astfel Cutii automate va pune la dispozite atat infromarea asupra reviziei cat si suport telefonic sau online. Cutii automate nu este doar o simpla platforma de prezentare online a unui service auto, el vin in ajutorul comunitatii (clienti sau simpli utilizatori) cu informatii despre cutiile automate de viteze, fiecare find structurata astfel incat utilizatorul sa aibe o informare cat mai buna si o navigare usoara.

Cutii automate va este disponibil atat online cat si telefonic , 24/7 si raspunde cu promtitudine la intrebarile dumneavoastra, gasind cele mai bune rezolvari pentru masina dumneavoasta. In cadul service-ului nostru veti gasi cei mai buni mecanici atestati cu o foarte buna orientare spre client, seriozitate asupra muncii sau efortului depus pentru rezolvarea problemei dumneavoastra. Cutii Automate doreste sa fie site-ul care sa va furnizeze accesul facil si usor la reparatii, service si de ce nu asistenta pentru cutii automate. Suntem in Romania o firma cu colaboratori internationali . Eficenta ne recomanda deoarece, service-ul nostru ofera solutii si calitate la standarde inalte .

Va asteptam pe la noi pentru o inspectie gratuita si in caz de orice probleam nu ezitati sa ne contactati.

Printre paginile acestui site veti gasi baza de care aveti nevoie pentru a va orienta inainte de a ne cere asistenta pentru sau reparatiicutii automata, identificandu-va astfel cutia automata, si totodata pe masura ce intrebarile din partea dumneavoastra vor aparea, si la noi se va extinde baza de date astfel incat sa faca fata celor mai exigente cerinte. Speram sa Va placa si simtiti-va liberi sa ne contactati la: mail sau numarul de telefon 0722626450.
Cutia de viteze Reparatii 90%
Transmisie manuală 89%
Transmisie automată 90%
Ulei de transmisie 93%
Toate drepturile rezervate | Site creat de Atelierul de Creatii Digitale