Service cutii automate

  • Home
  • Service cutii automate

Service-ul noastu este autorizat din toate puncte de vedere, bineinteles, este un service pentru ca doar asa putem efectua schimbarile sau reparatiile cutiilor automate de viteze, avand un cadru legal si oferind bon pentru toate serviciile efectuate.

Service-ul nostru ofera inspectie gratuita, nu asta ar fi primul atuu, principalul ar fi personalul de care dispunem si vechimea cunstintelor personalului, acestea ar fi mai „palpabile” pentru oricine, avand atestarile necesare si clienti service-ului nostru find foarte multumiti.

Serviciile noastre sunt foarte bine cotate ca si pret si ca si calitate, lucram cu furnizori care ne ofera, la randul lor, cel mai bun pret pentru piese, furinizori din romania cat si internationali, si asta deoarece, vrem sa multumim orice client, indiferent de modelul masinii pe care o detine.

Conceptul servce-ului nostru vine de la o distanta de peste 15 ani, depunand deforturi majore ca sa oferim calitatea pe care ne-o propusesem initial si imbunatatirea ei pe zi ce trece, de la client la client.

Cutiiautomate.ro nu ofera doar servicii in scopuri de comercializare a pachetelor noastre de servicii, el este un service din toate punctele de vedere dar, prin intermediul online oferim cea mai buna informare a oamenilor, find ei clienti ai service-ului sau nu.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Atelierul de Creatii Digitale