intretinere-cutii-automateCutii Automate este Reprezentanta si Poarta pentru – Service Auto specializat in repararea si intretinerea de cutii automate ale autoturismelor de orice marca Europene,Americane,Japoneze,autorizat in testare cutie automata, diagnoza cutie automata,reparare cutie automata si intretinere cutie automata.
O cutie automata intretinuta si exploatata corespunzator poate aduce costuri mult mai reduse.
Un factor foarte important pentru intretinerea corespunzatoare a cutiei automate este intelegerea conceptului de revizie a cutiei automate in intervalul specificat de fiecare producator de cutii automate.Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca cele mai multe probleme la transmisiile automate incepute si nerezolvate la timpul lor,indiferent de cat de mici par, se inrautatesc,in timp cauzand probleme grave. Deplasarea la service-ul nostru pentru verificarea eventualelor probleme a transmisiei automate va prelungi considerabil durata de exploatare a masinii,cutia automata beneficiand de o functionare sigura si corecta.

 

Pentru a afla cand este indicat sa faceti revizia la Cutia Automata accesati – Tabel Model si Revizie Cutii Automate luate dupa modelul de la cutia automata