Service-ul nostru, aflat in Cartierul Crangasi, ofer servicii de reparatii cutii automate bmw, indiferent de model, mecanici nostrii avand exprienta si find atesati in reparatii cutii automate.

Reparam sau inlocuim orice cutie automata pentru modelele BMW, costul pentru reparatii este unul fluctuant, pentru cele mai bune reparatii de cutii automate si cele mai bune costuri va asteptam la o inpsectie gratuita a cutiei automate

Pentru cele mai bune solutii, service-ul nostru de reparatii cutii automate, va pune la dispozitie tebel cu modele de cutii automate pentru marca BMW si tabel informativ cu perioada de revizie.

Reparatii cutii automate BMW – Service de calitate – Piese Reparatii cutii automate BMW

Va asteptam la service-ul nostru de reparatii cutii automate, din Crangasi, pentru o inspectie sau o reparatie a cutiei automate, oferim cele mai bune piese pentru reparatii cutii automate!

Scurt Istoric

Reparatii cutii automate BMWBayerische Motoren Werke (BMW) este un lidere in industrai auto, find considerata una dintre cele mai sigure maxini. Istoria Bmw a inceput in 1916 cand, aceasta firma facea motoare de avioane, dupa ce compania BMW a fost nevoita sa sisteze productia de motoare de avion, s-a orientat catre productia de motociclete si de automobile, ceea ce face si astazi. Marca BMW a fost folosita mult si in cursele de masini. A castigat un campionat si 20 de Grand Prix-uri. 2009 a fost ultimul an de participare la Formula 1.

 

 

Reparatia cutiilor automate BMW, se face cu cele mai bune piese din tara, importam cele mai calitative piese pentru reparatii cutii automate BMW.

Pentru cele mai bune reparatii cutii automate BMW, service-ul nostru va ofera suport online si telefonic pentru reparatii cutii automate.